Epic Games šalje igračima V-Bakse kako bi podmirili obaveze tužbe

Fortnajt igrači koji su kupili lut boksove za vreme Fortnite: Save the World događaja mogu očekivati 1000 V-Baksa na svom računu narednih dana.

  • 0
Fortnite Foto: Epic Games

Epic Games nije darežljiv već mora da namiri kolektivnu tužbu koja je podneta protiv kompanije i lut boksova koju je odobrio vrhovni sud Severne Karoline. Epic je prodavao lut boksove za Save the World ( i za Rocket League ) u kojima niste znali šta dobijate kada ih kupite, a 2019. je ovo promenjeno i od tada možete da vidite šta dobijate za vaše novce.

Iako se ova nagodba odnosi samo na igrače iz SAD, Epic kaže da će ovu pogodnost učiniti dostupnom igračima širom sveta. Kompanija misli da je ovo ispravan poslovni potez i želi da pokaže da se slaže sa odlukom da su random lut boksovi loša ideja. Epic Game je pored toga odvojio na stranu preko 26 miliona dolara za rešavanje tužbi koje su igrači podneli zbog kupovine pomenutih kutija.

Svi oni koji su iskusili ove mehanike igre su mogli da podnesu tužbu na zvaničnom sajtu za nagodbu i dobiju od 50 do 13,500 V-Baksa. Ovo je isto važilo i za igrače Rocket League koji dobijaju 1000 kredita i mogu da podnesu zahtev za dodatak.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA