Fortnajt koncert u digitalnoj O2 areni. Evo kako i vi možete da budete deo publike!

U saradnji sa O2 i Island Records Games, Epic Games će organizovati još jedan koncert u Fortnajtu.

  • 0
Foto: Epic Games/Fortnite

Nakon Marshmello i Travis Scott koncerta, ljubitelji Fortnite-a će ovog meseca moći da budu deo još jednog digitalnog događaja. Ovoga puta, event će biti održan u digitalnoj O2 areni, a na bini će se pojaviti bend iz Velike Britanije, Easy Life.

O2 je objavio ovo partnerstvo pre puštanja u prodaju karata za turneju benda po Velikoj Britaniji. Arena se već nalazi u Fortnite Creative modu, a igrači mogu i da je već danas posete. Da bi ste došli na tu lokaciju, potrebno je da odete u Creative meni, kliknete na Discover i ubacite šifru za ostrvo koja glasi 2500-3882-9781.

Fortnite Easy Life koncert počinje od 24. juna u 21:30h po našem vremenu, i trajaće sve do kasnih večernjih časova 27. juna. Samo uđite na ostrvo u ovom periodu i pratite znake koje vas vode do koncerta. Ako ne stignete da prisustvujete događaju, bend je rekao da će 28. juna objaviti koncert na njihovom Youtube kanalu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA