Zaigrajte Fortnite kao hit zvezda Arijana Grande!

Da li vi slušate Arijanu Grande?

  • 0
arijana-grande-fortnite-32

Foto: Epic Games

Fortnite igrači i vatreni fanovi Arijane Grande neće morati još dugo da čekaju, jer čuvena pevačica stiže u igru u sredu, 4. avgusta.

Razne poznate ličnosti i likovi iz popularne kulture nisu nikakva novost za Fortnite. Iako nam ovakve glasine ponekad deluju skoro nemoguće, uvek treba da se setimo koga je Epic Games sve uspeo da dovede u igru. Od čitave postave Avengersa, Supermena i drugih superheroja, pa sve do ličnosti kao što je Lebron Džejms, moglo bi se reći da više ništa ne može da nas iznenadi. Ipak, uzbudljivo je videti ovakve najave, posebno ako ste fan ličnosti u pitanju.

 

Epic Games je na svom zvaničnom twitter nalogu konačno pružio dobrodošlicu mladoj pop zvezdi Arijani Grande, i potvrdio da će biti jedna od izvođača na takozvanom virtuelnom ''Rift Tour'' koncertu, koji će igrači imati priliku da gledaju u igri. Možemo da vidimo i kratak trailer koji nam daje uvid u sam koncert.

Arijana Grande će se pojaviti u Item Shop prodavnici 4. avgusta, i prodavaće se po ceni od 2,400 V-Bucks-a. Njen kostim će se pojaviti u dve varijante.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA