Uskoro ćete moći da igrate Fortnajt kao Naruto

Čuveni nindža se vraća u akciju!

  • 0
fortnite-ninja1 Foto: Epic Games

Fortnite je spreman da pruži dobrodošlicu jednom od najpoznatijih anime likova, šašavom nindži Narutu.

Razne poznate ličnosti i likovi iz popularne kulture nisu nikakva novost za Fortnite. Iako nam ovakve glasine ponekad deluju skoro nemoguće, uvek treba da se setimo koga je Epic Games sve uspeo da dovede u igru. Od čitave postave Avengersa, Supermena i drugih superheroja, pa sve do ličnosti kao što su Lebron Džejms i Arijana Grande, moglo bi se reći da više ništa ne može da nas iznenadi.

Ipak, Epic uvek nekako uspe da nam priredi nešto neočekivano. Proteklih nekoliko meseci kruže glasine da će se igri pridružiti niko drugi do Naruto. Danas saznajemo da su ove glasine ipak istinite.

Fortnite strimer CandywingX je otkrio da je razgovarao sa kreativnim direktorom Fortnajta, koji je potvrdio da Naruto stiže sa 8. sezonom čuvenog battle royale-a.

Još uvek nismo sigurni kako će Naruto izgledati u Fortnite izdanju, ali nećemo morati još dugo da čekamo, jer osma sezona počinje za nešto manje od nedelju dana.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA