≫ 

RAZER predstavio Kishi univerzalni gejming kontroler

Mobilni gejming je platforma koja iz dana u dan raste, a Razer nam predstavlja svoj najnoviji kontroler za IOS.

  • 0
razer-kishi Foto: Razer

Novi Razer univerzalni kontroler donosi nam kontrolu koju smo mogli da iskusimo samo na konzolama, i nudi igračima novi stepen performansi ako želite da igrate mobilne naslove u pokretu. Kishi dolazi sa analognim palicama koje se mogu pritisnuti, multifunkcionalnim dugmićima, i osmosmernim D-padom koji će sigurno doneti kompetitivnu prednost igračima u Apple Arcade-u i šire. Njegov udoban ergonomski dizajn namenjen je za igranje u dužim periodima  a optimizovani dugmići su intuitivno smešteni kako bi vam olakšli korišćenje. Inteligentna povezanost garantuje da će Razer Kishi za iPhone biti produžetak njegovih korisnika. Kishi nudi Lightning konekciju koja omogućava korisnicima skoro savršeni odziv kontrola a dugmići pružaju glatku i neprimetnu manipulaciju. Aparat ima i jedan ulaz za punjač kako se ne bi desilo da vam nestane baterije dok ga koristite, a takođe i automatski puni vaš telefon.

Pogledajmo detaljnije specifikacije ovog proizvoda:

  • Podržani telefoni - iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 pro i iPhone 11 Pro Max
  • MFi (Made for iPhone) sertifikat
  • ''Lightning'' ulaz za punjenje
  • Analogne palice koje se mogu kliknuti

Razer Kishi za iPhone je dostupan u Apple internet prodavnici a ovo je prvi put da se jedan Razer-ov proizvod našao na vebsajt stranici. Fizički ćete moći do njega da dođete u odabranim Apple prodavnicama od 22. septembra. Cene će se kretati oko $99.99 i €109.99 a za više informacija posetite zvaničnu stranicu proizvoda.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA