≫ 

Društvena igra našeg detinjstva u modernom izdanju: Evo kako izgleda ''Esports Monopol''

Igra stara 86 godina dobija novu verziju

  • 0
monopol Foto: Pixabay

Posle bezbroj različitih iteracija, bio je red da Monopol dobije i svoju esports varijantu. Čuveni nemački organizator esports turnira ESL je predstavio ''Esports Monopoly'', verziju klasične društvene igre gde umesto imovine kupujete prava na velike esports turnire.

Igrači će imati priliku da kupe prestižne esports manifestacije, kao što su Dreamhack i ESL Katowice, ali i da ulažu u lige, prodaju ulaznice i raznu brendiranu robu. Klasične figurice su zamenjene minijaturnom gejmerskom opremom, poput kontrolera, tastature i slušalica.

Ostala pravila igre su ostala ista. Kao i kod svake tipične partije Monopola, cilj igre je da sakupite više novca i ''imovine'' od vaših protivnika. Pazite se, jer i u esports industriji možete da završite u zatvoru!

Esports Monopol za kupovinu na onlajn ESL Gaming prodavnici, gde se prodaje po ceni od 6,000 RSD. Prilično visoka cena za društvenu igru kao što je Monopol, ali ako ste veliki ljubitelj esporta u globalu, verovatno ćete poželeti da se nađe u vašoj kolekciji. Pogledajte stranicu ovde.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA