Esports organizacija donirala preko $100,000 u dobrotvorne svrhe

Sav novac je otišao dobrotvornoj organizaciji Gamers Outreach.

  • 0
100-thieves-logo1

Foto: 100 Thieves

Izvršni direktor i osnivač američke esports organizacije 100 Thieves, Nadeshot, je tokom 24-časovne streaming sesije uspeo da prikupi svotu od preko 100 hiljada dolara, koju je donirao dečijoj dobrotvornoj organizaciji Gamers Outreach. 100 Thieves je poznat po svojim League of Legends, Valorant, Fortnite, a do nedavno i CS:GO ekipama.

 

Osnovana 2007. godine, Gamers Outreach je kompanija koja obezbeđuje gejming sisteme, hardver, softver, periferije i ostalu opremu, koju zatim šalje dečijim bolnicama. Njihov glavni cilj je da pomognu deci, i da učine njihov boravak u bolnici mnogo prijatnijim iskustvom. Ovo je drugi put da je 100 Thieves organizovao dobrotvornu akciju za Gamers Outreach.

Za 24 časa koliko je trajao Twitch prenos, Nadeshot je igrao Call of Duty: Warzone, Among Us, kao i Uno sa prijateljima i 100 Thieves kolegama kao što su CouRageJD i BrookeAB. U jednom momentu smo čak imali priliku da vidimo kako sprema večeru sa svojom devojkom.

Kako streaming i esports scena postaje sve popularnija, više gejmera pravi ovakve dobrotvorne akcije, stream-ove i aukcije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA