≫ 

Riot predstavio remiks Worlds 2020 himne ''Take Over''

Uživajte.

  • 0
worlds-song-remix1 Screenshot: YouTube/League of Legends/Riot Games

Riot Games je na svom zvaničnom League of Legends YouTube kanalu objavio remiks muzičke teme za 2020 Worlds Šampionat ''Take Over''. Produkciju ovog remiksa, koji ima daleko mirniji i ležerniji ton, je radio francuski muzički umetnik ford., koji se inače bavi svojim ličnim electronic dance pop projektima. Novi remiks će slušaocima pružiti drugačije, i mnogo opuštenije iskustvo u odnosu na original, koji je odrađen u rok stilu sa bržim i živahnijim tempom.

Sam video klip je skoro u potpunosti statičan, gde možemo videti League of Legends igrača Faker-a, koji je ove godine nažalost propustio Worlds Šampionat.

Riot je u prošlosti predstavio remikse za druge Worlds pesme, koji se često dosta razlikuju od originala. Prošle godine smo dobili drugačiju verziju pesme ''Phoenix'', koju su kreirali muzičari Carpenter Brut i Blanke.

Kad smo kod muzičkih senzacija, spremite se za novi spot virtuelne League of Legends pop grupe K/DA za pesmu ''THE BADDEST''. Riot sigurno cilja da obori rekord njihovog prethodnog spota za ''POP/STARS'', koji broji preko 380 miliona pregleda.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA