Overwatch zvezda Gamsu se vraća u League of Legends

Tenk Dallas Fuel-a najavio je povratak u svoj nekadašnji dom.

  • 0
league-of-legends-lol-akali Foto: Riot Games

Gamsu je danas objavio na svom tviter nalogu da planira da svoju karijeru nastavi u League of Legends. On je jedan u nizu profesionalnih igrača koji su napustili Overwatch scenu u potrazi za boljim okruženjem. Glasine koje kruže od odloženom početku nove sezone, izlazak Overwatch 2 a posebno loša gledanost ovogodišnje lige doveli su igrače i organizacije u poziciju da preispitaju svoju posvećenost sceni.

Svi ovi problemi doveli su do odlaska Džeja ''Sinatraa'' Vona u Valorant, dosta otpuštanja u raznim timovima a sada i Gamsu planira da se vrati u LoL profesionalne vode. Gamsu je igrao svojevremeno u Samsung Galaxy Blue, Team Dignitas i Fnatic-u  kao toplejner a 2016. godine se preselio u Overwatch. Na profesionalnoj sceni u Overwatch-u igro je za zvučne timove kao što su Boston Uprising, Shanghai Dragons i Dallas Fuel. Izgleda da turbulentan period na profesionalnoj Overwatch sceni ne planira uskoro da se završi. Ima li ova priča srećan kraj?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA