Ne propustite spektakl! Ovog vikenda se igra polufinale League of Legends Svetskog Šampionata

Ovog vikenda nas očekuje pravi spektakl. Ne propustite najbolje League of Legends mečeve na svetu!

  • 0
LoL Worlds Cup Foto: Michal Konkol/Riot Games

Polako se bližimo samoj završnici najprestižnijieg esports događaja godine, League of Legends Worlds-a (Svetsko prvenstvo), pošto su nam preostale samo četiri ekipe.

U subotu 24. oktobra u 12:00 odigraće se prvi polufinalni okršaj u kojem će se sastati G2 i DAMWON. Ovo je repriza prošlogodišnjeg četvrtfinala, ali za razliku od 2019. godine, DAMWON je ovoga puta možda i najveći favorit za osvajanje celog turnira. Ipak, G2 je prošle godine uspeo da ih savlada, a kao polsednji predstavnik zapada portiv istočnih ekipa, siguran sam da će biti zagrejani za ovaj okršaj. I jedni i drugi su odigrali bez greške svoje četvrtfinalne duele i siguran sam da je pred nama pravi spektakl. Caps je bio nedodirljiv protiv Gen.G-a i ne sumnjam da će se korejci morati dobro da se namuče ukoliko žele da ga zausatave.

DAMWON će biti pod velikim pritiskom da se plasira u finale, dok mislim da će G2 igrati rasterećenije. Iako se radi o prošlogodišnjim finalistima, mnogi ih smatraju autsajderima i ja mislim da bi baš to mogli da napravi prevagu u ovom meču.

Drugi polufinalni meč će početi u nedelju 25. oktobra u podne. Sastaće se dve kineske ekipe, Top Esports i Suning. I jedni i drugi su bili fantastični tokom grupne faze, ali ne mogu reći da su u četvrtfinalu isto tako briljirali. Top Esports je morao da napravi veliki preokret protiv Fnatic pošto su gubili sa 2-0, dok je Suning isto gubio, ali sa 1-0, pre nego što su slavili sa 3-1. Obe ekipe će imati ogromnu želju u ovom duelu, ali smatram da bi Top Esports trebao da bude blagi favorit. Ukoliko budu otvorili ovaj meč isto kao i protiv Fnatic, Suning će to znati da kazni, ali ako budu igrali kao preostala tri meča, mislim da imaju dovoljno snage da dođu do pobede. Glavni fokus će u ovom meču biti na midlejn, gde ćemo imati priliku da uživamo u dueli Knight-a i Showmaker-a.

Ko je po vama favorit među preostalim ekipama i ko je po vama zaslužio da se domogne velikog trofeja?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA