≫ 

Kako da saznate koliko ste sati proveli igrajući League of Legends

Ova brojka će vas možda iznenaditi.

  • 0
league-of-legends-soraka1 Foto: Riot Games/League of Legends

Da li ste se ikada zapitali koliko ste sati uložili u ovu čuvenu mobu, vršljajući po riftu, rušeći turrete, skupljajući gold i poboljšavajući svoje veštine? Ova brojka uskoro više neće biti tajna.

Osim ako ove godine niste prvi put zakoračili u League of Legends, velike su šanse da ste ga igrali više stotina, ili čak hiljada sati. Kao i kod mnogih zabavnih stvari u životu, vreme i u Riftu prolazi izuzetno brzo. Jedina razlika je što ovo vreme zapravo možete da pratite.

Wasted On LoL je stranica koja vam govori koliko ste vremena uložili u League. Sve što treba da uradite je da ukucate vaše ime i izaberete svoj region, i sajt će izračunati koliko ste tačno sati potrošili na League, ali i Teamfight Tactics, od kada ste se prvi put prijavili na nalog koji koristite. Pristupite stranici OVDE.

Sajt će prikazati tačan broj minuta, sati i dana koje ste proveli u igri. Sve ove statistike možete uporediti sa drugim igračima u regionu i celom svetu.

To nije sve, jer vam stranica pokazuje i koliko ste knjiga mogli da pročitate, kilometara da prepešačite i filmova da odgledate za ovo vreme.

Da li ste bili iznenađeni kada ste videli svoj rezultat?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA