Novi League of Legends skinovi slađi od meda

Tri nova skina stižu u League of Legends u paketu pod nazivom P-Bee-E.

  • 0
Foto: Riot Games/League of Legends

Riot Games je najavio da tri nova skina urađena na temu pčela stižu u League of Legends. Ovo nije prvi put da su kreatori iskoristili izgled ovih vrednih insekata. U igri se nalaze već nekoliko skinova sa sličnom tematikom kao što je Beekeeper Singed, Beemo, Yellow Jacket Shen i Stinger Akali. Riot izgleda želi da poveća košnicu sa još novajlija.

Iako proleće još nije stiglo, možda možemo malo ranije da ga dozovemo sa novim Kog'Maw, Malzahar i Yuumi skinovima. Kog'Maw postaje pufnasti Bee'Maw, veliki prugasti šampion koji gađa protivnike medom. Yuumi je u kompletnom pčela modu sa kostimom koji su vaši roditelji kupili mački, ali ona nikad ne želi da ga nosi. Ona leti na magičnoj beloj radi koja izbacuje žlatne magije na neprijatelje.

Malzahar u svom Beezahar skinu, može da okruži sebe štitom od saća i koristi sličnu strategiju kao Bee'Maw da nanese demidž protivniku. Obučen je u žuto crnu jaknu sa malim krilima na leđima. Za sada nemamo pouzdane informacije kada igrači mogu očekivati ove skinove u igri. Možda sledećeg meseca sa prolećem dobijemo priliku da vidimo ove skinove u akciji?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA