Riot Games najavio Gwen, novog League of Legends šampiona

Lista League of Legends šampiona će uskoro da postane još veća, pošto je Riot Games kratkim klipom, koji se zove ”Made with Love”, predstavio Gwen.

  • 0
Foto: Riot Games

Odmah na početku vidimo lutku, da bi ubrzo nakon toga videli prelepu krojačicu, za koju se sumnja da je Izolda, žena najnovijeg League of Legends heroja, Viega. Naredna slika nam prikazuje njih dvoje zagrljene sa lutkom u pozadini. Viego ubrzo ostaje sam, dok ta ista devojka nestaje, što je verovatno momenat koji nam opisuje trenutak kada je Viego postao Runied King.

Sama lutka propada u ambis Crne Magle, što je ista magija koja je začarala Viega kada je pokušao da podigne svoju ljubav iz mrtvih. U tom trenutku ta lutka se pretvara u devojku, što možemo videti na samom kraju klipa. Kako će ona tačno izgledati još uvek ne znamo, jer smo videli samo njenu siluetu, ali sam siguran da će Riot ubrzo podeliti i ostale informacije sa nama.

Nepoznato je da li je baš Izoldina duša preuzela tu formu, ali mnogi igrači baš to spekulišu, pošto je Riot Games najavio da će jedan od naredna tri heroja biti blisko povezan sa Viegom.

U svakom slučaju, siguran sam da ćemo već u narednih par dana dobiti nešto više informacija. Klip koji nam tizuje Gwen možete pogledati u prilogu ispod.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA