Danas počinje grupna faza League of Legends European Masters turnira

Ekipe će se boriti za nagradni fond od 150,000 evra a pobednik će uzeti za sebe 40,000.

  • 0
Foto: European Masters

Pored zavšnica regionalnih turnira na kojim igraju najbolji League of Legends timovi, kreće i takmičenje European Masters Spring 2021 koje okuplja ekipe koji još uvek grade svoje ime na profesionalnoj LoL sceni. Danas je na programu šest mečeva iz četri grupe u koje su ekipe podeljene, a nas posebno zanima grupa b u kojoj igra domaći predstavnik Šaim Se Suppup eSports koji su šampioni osme sezone Esports Balkan Lige.

Ekipa domaće jutub persone BakaPrase, će prvo igrati meč protiv tima iz Rogue akademije, AGO Rogue koji dolaze na turnir kao šampioni pete sezone poljske Ultralige. Pored ovih ekipa, u ovoj grupi se nalaze i akademija G2 Esports-a, G2 Artic i podmladak Misfits Gaming-a, Misfits Premier koji su se plasirali na turnir kao drugoplasirani sa LFL Spring događaja.

Do 23. aprila trebalo bi da saznamo koji timovi prolaze iz grupa u plej-of fazu, zato narednih dana pratite sve mečeve na zvaničnim Tvič i Jutub kanalima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA