• 0

Američka političarka dominira u poznatoj video igri

Njen potez je preokrenuo čitav meč

  • 0

Članica američkog kongresa, Aleksandrija Okasio-Kortez, je napravila fenomenalan potez u jednoj League of Legends partiji, koji je u potpunosti preokrenuo meč za njenu ekipu.

Opšte je poznato da je Aleksandrija veliki ljubitelj video igara, posebno League of Legends. Prošle sezone, u vrhuncu COVID-19 pandemije, političarka je javno objavila kako je provela vreme u karantinu. Pogodili ste, igrala je LoL. Sinoć se na svom instagramu pohvalila svojim velikim plejom u jednoj League of Legends partiji.

Igrajući jednog od njenih omiljenih heroja, Lux, Aleksandrija je samostalno, u pravom trenutku uspela da ukrade Barona od protivničke ekipe, što je preokrenulo čitavu partiju za njen tim.

Političarka igra isključivo support heroje, a neki od njenih omiljenih su Morgana, Miss Fortune i Lux.

Aleksandrija Okasio-Kortez je članica Demokratske stranke i Predstavničkog doma Kongresa SAD u kojem predstavlja 14. distrikt Njujorka od 3. januara 2019. godine. Pored njenog burnog političkog života, ipak nekako nalazi vreme za video igre.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima