• 0

Gledajte, prognozirajte i osvojite različite nagrade uz najveći League of Legends turnir

, Telegraf

Riot Games je za ovogodišnji događaj ponovo pripremio mogućnost da pogodite pobednike i gubitnike na Worlds-u, a tu su i dve nove opcije.

 • 0

Foto: LoL Esports

Uspešna Pick’em formula će dobiti ove godine još poboljšanja, a dve nove funkcije koje će se uvesti u igru su Crystal Ball i mehanika pod nazivom ”The Coin”. Dok ne krene Worlds, ali i tokom takmičenja, igrači će moći da predvide ishod svakog meča, dok se takmiče za poena na globalnoj tabeli i zarađuju ekskluzivne nagrade.

Pomoću Crystal Ball-a možete da pogodite ko će osvojiti Worlds 2021 i pre nego što turnir krene. Ako izaberete pravi tim, možete osvojiti 20 poena na globalnoj rang listi, a prognozu možete postaviti deset dana pre početka play-in-a. Poslednji datum za predikcije je 5. oktobar.

Kada krene play-in faza, imaćete 24 sata da glasate za timove grupne faze, što znači da možete da izaberete ekipe između 10. i 11. oktobra. Nakon grupne faze kreće playoff (nokaut), a tu možete da izaberete vaše favorite i u svakom koraku ove faze. Prognoze za četvrtfinale postavite od 20. do 22. oktobra, polufinale 27. do 30. oktobra, i finalni meč od 2. do 6. novembra.

The Coin je za sve oni koji zakasne da donesu odluku na vreme, ali vam donosi manje poena od standardnog izbora. U nastavku možete pogledati koliko poena vam donose tačne predikcije i koje nagrade se osvajaju u ovogodišnjem Pick’em-u.

Kao što smo već napisali, 20 poena dobijate ako tačno pogodite osvajača Worlds 2021 pre početka takmičenja. U grupnoj fazi osvajate dva boda ako pogodite koji timovi prolaze u nokaut fazu, dodatna tri poena ako ste pogodili raspored u grupi, još dva ako ste pogodili trećeplasirani i četvrtoplasirani tim, i dodatna dva ako tačno izaberete kompletnu grupu, za ukupnih 16 poena. Nokaut faza vam donosi pet poena za pogotke u četvrtfinalu, deset za polufinale i dvadeset u finalu. The Coin bira za vas ali dobijate manje poena, kao što smo prethodno pomenuli.

Nagrade su sledeće:

Crystall Ball Pick’em (25. Septembar – 5. Oktobar )

 • Izaberite svoje favorite
 • Nagrada – 300 BE

Grupna faza (10-11. Oktobar)

 • Izaberite raspored timova u grupi
 • Nagrada – 500 BE

Nokaut faza (20. Oktobar – 6. Novembar)

 • Pobednici u svakoj fazi
 • Nagrada – 1000 BE i Hextech kovčeg i ključ

Pick’em Pro (7. Novembar)

 • C-Tier – skupite makar 18 poena u Pick’em-u i dobijate Esports Capsule
 • B-Tier – makar 34 poena i dobijate Esports Capsule i Summoner Icon
 • A-Tier – makar 50 poena i dobijate 3 Esports Capsule, Summoner Icon i 100 BE
 • S-Tier – makar 66 poena i dobijate 3 Esports Capsule, Summoner Icon i Worlds Reward Capcule

Svi oni koji budu imali sve pogotke dobiće Perfect Picks poklone, a prošle godine je samo 11 igrača uspelo da ostvari ovaj podvig, od preko osam miliona učesnika. Perfect Picks se računa samo u grupnoj i nokaut fazi, i dobijate 6 Ultimate skinova: Pulsefire Ezreal, Spirit Guard Udyr, DJ Sona, Elementalist Lux, Gun Goddess Miss Fortune, and K/DA ALL OUT Seraphine.

Uživajte u Worlds 2021 takmičenju i srećno sa prognozama.

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima