Arcane osvojio Emi za najbolju animiranu seriju

Riotova animirana hit serija Arcane, koja je izašla 2021. godine, osvojila je Emi u kategoriji Outstanding Animated Program, i time postala prva streaming ekskluziva kojoj je dodeljena ova nagrada.

  • 0
arcane-splash-s1-league Foto: Riot Games/Netflix

Ove godine, Arcane se za titulu najbolje animirane serije takmičila sa naslovima kao što su Bob’s Burgers, Rick and Morty, Marvel’s What If…? i The Simpsons. Arcane je specifično nominovan za 6. epizodu 1. sezone, ”When These Walls Come Tumbling Down.”

Ovo nije prvi Emi koji je Arcane osvojio – ranije ove godine slavio je u još 3 kategorije, koje nagrađuju najbolju art direkciju.

Riot je u međuvremenu izdao ”making-of” dokumentarac, Arcane: Bridging the Rift, koji nam daje detaljniji uvid u razvoj serije. Izašlo je ukupno 5 epizoda dokumentarca, koje možete besplatno gledati na YouTube-u.

Prva sezona Arcane-a bila je veliki hit kako kod fanova i kritičara, tako i kod novajlija u svetu Runeterre. Druga sezona je uveliko u razvoju, ali nam nije poznat zvanični datum izlaska – jedino što znamo jeste da definitivno neće izaći u 2022. godini.

Arcane možete gledati na Netflix-u.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA