≫ 

Indija zabranila mobilnu verziju PUBG-a

Jedna od najpoplarnijih igara u Indiji neće više biti dostupna igračima iz te zemlje.

  • 0
pubg-mobile-44 Foto: PUBG Mobile Tencent, PUBG Corp

Kako više izvora prenosi, Indija je u potpunosti zabranila PUBG Mobajl. Indijsko Ministarstvo elektronike i informacionalne tehnologije klasifikovalo je igru kao '' štetnu za suverenitet i integritet Indije''. Pored ove popularne mobilne igre Ministarstvo je zabranilo i 118 drugih mobilnih aplikacija.

PUBG Mobajl je bio masnovni hit u Indiji, i preuzet je čak 116 miliona puta u 2019-toj a bližio se i broju od 200 miliona pre nego što je zabranjen. Igra je zaradila neverovatnih $1.5 milijardi po poslednjim izveštajima sa kraja 2019-te. Ova vest je definitivno zatekla brojne obožavaoce sa tih prostora jer Indija čini 21% ukupnih svetskih preuzimanja.

PUBG je od momenta kada je izašao na scenu postao kulturni fenomen, i kao prvi betl rojal koji je dostigao svetsku popularnost otvorio vrata mnogim hitovima koji su sledili. Kineski vlasnik ove igre Tencent još nije izašao sa zvaničnim saopštenjem.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA