Top 10 saveta za početnike u igri Brawl Stars

Svetski fenomen Brawl Stars je izašao pre 2 godine i od tada ne prestaje da bude jedna od omiljenih video-igara svih strastvenih gejmera!

  • 1
brawl-stars2 Foto: Supercell

Brawl Stars je delimično besplatna akciona mobilna video-igra za više igrača koju je razvio i objavio Supercell. Davne 2017. ova igra je najavljena putem prenosa na Youtube-u, i već sutradan je bila objavljena na kanadskoj App Store prodavnici. 19. januara 2018. godine, postala je dostupna u Kanadi, Finskoj, Švedskoj, Danskoj, Norveškoj, Irskoj, Singapuru, Hongkongu, Makau i Maleziji, a zatim su krajem juna te iste godine svi korisnici Androida dobili pristup igri!  Neverovatno je bilo čekati to globalno lansiranje Brawl Stars igrice, a ono se konačno desilo početkom decembra 2018.godine. Igrica je za samo mesec dana zaradila više od 63 miliona dolara! Ova vrtoglava cifra bila je jedan od najboljih pokazatelja uspešnosti Brawl Stars igrice!

Za vas smo pripremili Top 10 saveta koja će vam pružiti potpuno uživanje u Brawl Stars video igri!

Suština igre Brawl Stars

Osnovni mod igre su 3v3 mečevi u kojima je naravno cilj da pre suparničkog tima sakupite 10 dragulja koji povremeno izleću iz rupe na centru mape. Broj dragulja koji svaki igrač može da nosi je neograničen, ali mu svi ispadaju kada ga protivnik eliminiše. Da li ćete biti “pohlepni” jureći protivničkog igrača kako biste mu zadali taj poslednji udarac, ili ćete igrati na sigurno? Na vama je da odlučite, samo, budite pametni i pronađite najbolju taktiku kako biste stigli do cilja!

Krajnji ishod igrice Brawl Stars zavisi i od igrača sa kojima ste ušli u igru. Ako ste dobili ekipu koja sve cake drži u malom prstu - pravi ste srećnik jer možete ponovo da izaberete te iste ljude i igrate u istom sastavu!

Kontrole u igrici Brawl Stars 

Na početku igre od igrača se traži da izabere na koji način će upravljati igricom. Postoje dve mogućnosti upravljanja:

  1. Pokretanje džojstika: Igranje Brawl Stars-a na računaru za neke je super stvar, dok ga drugi izbegavaju u širokom luku. Međutim, ukoliko koristite džojstik, igru možete podići na jedan sasvim nov nivo. Kada igrate na mobilnom telefonu, koristite svoj virtualni džojstik za kretanje i akciju vaših heroja.
  2. Touchscreen: Kada ste u ovoj opciji upravljanja igricom, morate dodirivati ekran vašeg mobilnog telefona kako biste upravljali vašim herojem. Ukoliko prvi put igrate Brawl Stars i nemate baš nikakvog iskustva, preporučujemo vam ovaj način igre.
brawl-stars6 Foto: Supercell

Vrste Borbi

Različiti načini borbe, odnosno igre, igricu Brawl Stars čine još zanimljivijom.

  • Borba protiv botova: U ovom slučaju se vaš heroj bori protiv botova.
  • Timska borba: Sa vašim prijateljima pravite ekipu i borite se protiv botova.
  • Tradicionalna borba: U ovom slučaju, vaš heroj se bori protiv heroja drugih igrača.

Načini Igre

Za sada postoji sedam glavnih načina igre, a cilj je različit za svaki od njih. Želite da se upoznate sa njima na vreme kako biste bilo što uspešniji u igranju igrice? Pošto ste početnik, usredsredite se na ove tri i uživajte!

Gem Grab

Prvi način je Gem Grab. Cilj vašeg tima u ovom slučaju je da sakupi 10 dragulja pre drugog tima. Borbu ćete voditi na maloj mapi. Nemojte da vas zavarava zvučnost reči mala - u jednom trenutku ćete shvatiti da baš i nije lako trčati sa toliko dragulja u rukama. Ukoliko se desi da vaš junak izgubi život, sve vaše dragulje će sakupiti suparnički tim! Delajte strateški, promišljeno i bez žurbe.

Showdown

Sledeći način je showdown. Umesto 3v3, sada imate 10 “brolera”, odnosno heroja i svi se bore jedan protiv drugog. Pobednik je onaj koji ostane poslednji! Ono što je ovde bitno - trčite po mapi, uzimajte sanduke, pucajte u sve što se kreće oko vas i pazite na taj zeleni krug koji se širi oko vas!

Heist

U pitanju je standardni režim 3v3 u kojem je akcenat na vašem sefu koji morate štititi u svakom trenutku! Dok se borite sa neprijateljem, neka vam glavni cilj bude da oštetite njegov sef! Ovo je kratka bitka koja traje 2 minuta i 30 sekundi i idealna je za mobilne igre!

Brawl Kutije

Kad god pobedite u meču, zaradićete tokene koji će vam pomoći da otključate Brawl kutije. Ove čarobne kutije u sebi sadrže nove nivoe, Brawlere, novčiće, power poene koji su vam potrebni za nadogradnju vaših akcija koje će biti još moćnije. Zapamtite, kako budete napredovali u igri, kutije će vam se sve ređe pojavljivati. Postoje tri vrste kutija:

  • Obična kutija
  • Velika kutija
  • Mega kutija
brawl-stars4 Foto: Supercell

Zaradite trofeje brže

Trofeji su sistem napredovanja u igrici Brawl Stars. Oni vam omogućavaju da otključate nove heroje ali i da dobijete nove pogodnosti. Potrudite se da ih zaradite što više. Gem Grab je najlakši način za osvajanje trofeja jer ima kraće mečeve i lakšu strategiju.

Značaj tokena

Vaša dobra strategija, odlično napredovanje kao i neprikosnovena igra pomoći će vam da zaradite Star Tokene koji dalje otključavaju nove moćne borbe i donose više poena. Tokeni jesu ređi, ali su zato moćni, stoga se potrudite da ih kupite kad god možete!

Otključajte čarobnjaka Barley-a

Igrači Brawl Stars igrice mogu dobiti besplatan skin za robotskog barmena Barley-a tako što će povezati svoj Supercell ID sa svojim nalogom. Kliknite na gornju desnu ikonu na ekranu u početnom meniju. U drugom redu bi trebalo da postoji dugme „SuperCell ID“.

7 besplatnih heroja

Igrica Brawl Stars zanimljiva je i zbog toga što imate mogućnost da igrate sa više od 20 različitih likova, odnosno heroja. Valuta koju koristite za kupovinu novih likova je veoma vredna. Brawl Stars vam omogućava da dobijete ukupno 7 heroja kao nagradu za postignute rezultate u igri. Da uprostimo, štedite novac i ne kupujte OVE heroje, svakako ćete ih dobiti besplatno!

Spisak heroja koji se besplatno dobijaju možete videti u ‘’achievements odeljku’’. Da bismo vam uštedeli vreme, evo liste onih koje možete dobiti besplatno: Nita, Colt, Bull, Jessie, Brock, Dynamike i Bo.

Testirajte heroja u prijateljskom meču

Ako niste sigurni da li želite da nadogradite igru, savetujemo vam da sa vašim prijateljima napravite ekipu i da se borite protiv botova. Izaberite junaka kojeg želite da isprobate. Ovakav način igre ne donosi trofeje, ali ima važnu ulogu u tome da vam pokaže šta je najbolje za vas. Svaka borba u kojoj učestvujete je potpuno nadograđena verzija.

Uživajte!

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dexterr

    21. oktobar 2020 | 18:53

    Strašno zarazna igrica tj samo gubljenje zivaca igrao sam je 1godinu i samo sam se nervirao bezpotrebno ako mene pitate nemojte je igrati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA