≫ 

Among Us preuzelo preko 40 miliona korisnika u decembru 2020-e

Letnji hit i dalje vlada.

  • 0
among-us-14 Foto: Innersloth

Prema najaktuelnijim izveštajima analitičke kompanije Sensor Tower, hit naslov Among Us je četvrti mesec zaredom uzeo titulu najpopularnije mobilne igre na tržištu, sa preko 40 miliona preuzetih primeraka.

Among Us je u decembru 2020-e preuzet približno 41 miliona puta, što je za oko 22,5% manja cifra u odnosu na novembar. Pored vidnog pada u popularnosti, Among Us je uspeo da se zadrži na vrhu liste najigranijih naslova, na kojoj možemo pronaći i igre kao što su Join Clash 3D, Sushi Roll 3D, Roof Rails, i Shortcut Run. Treba imati na umu da Sensor Tower prati statistike samo sa Google Play i Apple App Store prodavnica.

Igrači iz Sjedinjenih Američkih Država su doprineli čak 17,5% ukupnom broju preuzimanja, dok je Brazil zauzeo drugu poziciju sa 9,3%.

Decembar je bio veoma uspešan mesec i za Call of Duty: Mobile, koji se nedavno pojavio i u Kini. Igru je preuzelo 16,6 miliona igrača, što ju je stavilo na 7. poziciju čitave rang liste koju nam je priložio Sensor Tower.

Na kraju ne smemo da zaboravimo na dugoočekivanu mobilnu mobu, League of Legends: Wild Rift, koja se nedavno proširila na veliki broj regiona. Prema App Store statistici, trenutno je najigranija na vijetnamskim, turskim i tajvanskim serverima. Igrači iz Sjedinjenih Američkih Država će morati još malo da se strpe međutim, jer će moći da ugraju Wild Rift tek krajem 2021. godine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA