≫ 

Mobilna esports platforma beleži 11 miliona korisnika, organizuje turnir svakih 60 sekundi

Popularnost mobilnih esportova nastavlja da raste.

  • 0
gametv-banner-1 Foto: game.tv

Posle svega 6 meseci na gejming tržištu, onlajn platforma game.tv je postala najpopularnija mobilna esports platforma na svetu, sa novim turnirima na minutnom nivou u preko 300 različitih igara.

Game.tv je automatizovana onlajn platforma, koja se najviše fokusira na organizaciju amaterskih esports takmičenja u mobilnim naslovima. Ovaj sistem organizacije je baziran na softveru Tourney, koji amaterima i veteranima scene omogućava jednostavan i brz pristup turnirima u preko 300 različitih igara, ali i opciju kreiranja sopstvenih turnira. Platforma posluje na području 17 zemalja, uključujući Sjedinjene Američke Države, Ujedinjeno Kraljevstvo, Južnu Koreju, Japan i Rusiju.

gametv-banner-2 Printskrin: game.tv

Iako na listi turnira možete pronaći i PC igre kao što je Valorant, najpopularniji naslovi su ipak sa mobilne platforme. U top 5 igara ćete pronaći Supercell hitove Brawl Stars i Clash Royale, zatim Call of Duty Mobile, PUBG Mobile i Free Fire.

Game.tv je fenomenalno koncipirana turnirska platforma koja svim igračima pruža priliku da se takmiče i pokažu svoje veštine, i kao takva će bez ikakve sumnje mnogima otvoriti vrata profesionalne esports scene.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA