Pozivaju se svi Call of Duty: Mobile igrači!

Activison je najavio Call of Duty: Mobile Masters koji će okupiti 16 najboljih ekipa iz Evrope i Severne Amerike.

  • 0
Foto: Call of Duty: Mobile

Sutra počinju otvorene kvalifikacije za veliki Call of Duty Mobile turnir koji će se igrati na području Severne Amerike i Evrope. Organizatori planiraju da uruče poziv jednom broju ekipa koje su se dokazale na takmičenjima, ali nekoliko slobodnih mesta izdvojeno je i za amaterske ekipe. Možda baš vaša grupa može da stigne do velikog finala Mastersa.

Nagradni fond na turniru iznosiće 100,000 dolara, a svaka regija će dobiti po 50,000. Da bi ste konkurisali za nagrade morate se izboriti za svoje mesto na finalnom događaju. Po osam najboljih ekipa iz Evrope i Severne Amerike će učestvovati u finalu Mastersa, a pobednik će obezbediti mesto na Svetskom prvenstvu.

Activision je objavio uslove koje morate da ispunite ako želite da se takmičite na turniru, a možete ih pogledati na kraju teksta. Objavili su i timove koji su dobili pozivnice, a prenose možete gledati od 29. maja na zvaničnom Twitch kanalu i novootvorenom Youtube kanalu. Važan detalj je da igrači moraju imati preko 18 godina da bi učestvovali i da dolaze iz regiona koje je Activision pomenuo.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA