Dva nova šampiona stigla sa Wild Rift događajem

Wild Rift slavi izlazak nove Netflix serije, The Arcane, sa novim sadržajima u igri i dva ”nova” šampiona.

  • 0
Foto: Wild Rift

Krenuo je Hextech Heist event koji daje igračima priliku da zarade gomile nagrada i dva nova karaktera. Tokom ovog događaja možete učestvovati u brojim misijama koje će vam dati XP pomoću kojeg možete da nabavite nagrade specifične za Hextech Heist event. Na prvom levelu dobijate ikonice za profile, peti nivo vam donosi emote, a na desetom nivou dobićete Hextech Heist Champion Chest koji sadrži Caitly ili Jayce-a.

Sa pet različitih lokacija i ukupno dvadeset misija, igrači će imati više nego dovoljno vremena da nabave sve nagrade dok traje događaj. Hextech Heist traje do 28. novembra, a pored nagrada specijalno pripremljenih za ovaj događaj, osvojićete i Blue Motes koje možete iskoristiti u prodavnici.

Ako niste jedan od onih igrača koji vole da učestvuju u Wild Rift događajima, šampione možete da kupite u prodavnici baš kao i svake druge. U ovom slučaju potrebno je izdvojiti 5,500 Blue Motes-a ili 725 Wild Cores-a.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA