Igrajte Overwatch nedelju dana besplatno na Switch-u

Korisnici Nintendo Switch Online-a imaće besplatan pristup Blizzard-voj multiplejer pucačini od sledeće nedelje.

  • 0
overwatch-heroji-blizzard1 Foto: Activision Blizzard/Overwatch

Overwatch je izašao na Switch-u pre skoro godinu dana. Ako ste odlagali kupovinu ovog fps fenomena od 13. oktobra nećete više imati opravdanja. Overwatch će u periodu od 13. do 21. oktobra biti besplatan za sve članove Nintendo Switch Online kluba.

Čak iako ste imali priliku da probate Overwatch na nekoj drugoj platformi, vredelo bi dati šansu Switch verziji zbog njenih inovativnih kontrola. Igra na Switch-u podržava žiroskopsko nišanjenje poput nekih ekskluzivnih Nintendo naslova Splatoon 2 i Breath of the Wild. Ova opcija radi i se povezanim džoj-konovima tako što jednostavno iskosite konzolu u pravcu koji želite. Ako ipak odlučite da odvojite kontrolore, i dalje imate opciju da ih koristite slično laserskim pokazivačima. Čak i pro kontroler za ovu konzolu u sebi sadrži žiroskop.

Igrači već sada mogu da skinu igru kako bi se na vreme pripremili za besplatnu nedelju. Veličina igre je oko 12GB tako da vam samo preostaje da imate dovoljno prostora na vašoj konzoli. Jedina mana je što nećete moći da se udružite sa prijateljima koji igraju sa drugih platformi. Puno sreće svima i dobro se zabavite (GL HF).

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA