• 0

Poslednja prilika da dodate besplatne horor naslove u svoju Epic kolekciju

, Telegraf

Ovo je poslednja nedelja u kojoj možete besplatno preuzeti dva naslova iz Epic prodavnice.

  • 0

Oktobar je skoro iza nas a to znači da se mesec posvećem hororu i sablasnim temama u digitalnoj prodavnici bliži kraju. Epik se potrudio da nam za kraj pokloni dve sasvim solidne igre koje možete dodati svojoj kolekciji do 5. novembra i igrati kad god to želite. Besplatne igre koje čekaju na vas u prodavnici ove nedelje su Blair Witch i Ghostbusters: The Video Game Remastered.

Blair Witch - Igru je kreirao Bloober Team i izbacio avgusta 2019. godine a igra prati dešavanja bazirana na serijalu filmova Veštica iz Blera. Dečak nestaje 1996 u mračnim šumama Merilenda a bivši policajac Elis, sa burnom prošlošću, se pridružuje potrazi. Suprotstavite se misterioznoj sili koja utiče na te predele u ovom psihološkom hororu iz prvog lica.

Ghostbusters: The Video Game Remastered - Remasterovana verzija igre iz 2009 godine, izbačena oktobra 2019. godine od strane Saber Interactive-a. Stavite na ramena svoje protonske rance i pođite sa prepoznatljivom ekipom u spašavanje Nju Jorka. Glasove karakterima su pozajmili glumici iz originalne postave. Ghostbusters je akciona avantura iz trećeg lica koja i posle ovoliko godina ima zabavan gemplej.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima