Twitch ponovo obara rekord sa 1,6 milijardi sati pregleda

Oktobar 2020. godine je najuspešniji mesec za popularnu streaming platformu.

  • 0
Twitch-logo1 Foto: Twitch

Čuvena streaming platforma Twitch, koju milioni korisnika širom sveta koriste radi prenosa svojih gejming sesija, obara još jedan svetski rekord. U oktobru je zabeležila preko 1,6 milijardi sati pregleda. Ako napravimo poređenje sa oktobrom prošle godine (839 miliona sati), ova neverovatna cifra je porasla za čak 99%. Sve statistike i grafike je obezbedila internet stranica StreamElements.

Twitch-rekord11 Foto: StreamElements

Ako uzmemo u obzir trenutnu COVID-19 pandemiju, stabilan rast gledanosti je vrlo očekivan fenomen – led je probio april 2020. godine sa preko 1,5 milijardi sati. Pored vrhunca prvog talasa korona virusa, u tom periodu je veliku gledanost privukla beta Riot-ove pucačine Valorant.

StreamElements je prikazao i statistiku najgledanijih kanala, kao i njihov rast u odnosu na protekli mesec. Na samom vrhu su se našli kanali Just Chatting sa 200 miliona sati, moba League of Legends sa 166 miliona sati, mobilni hit Among Us sa 106 miliona sati i battle royale Fortnite sa 78 miliona sati.

Da li ste vi očekivali ovako ogromne brojke?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA