Članica američkog kongresa prikupila preko $200 hiljada prenoseći video igru

Prikupljen novac je doniran u dobrotvorne svrhe.

  • 0
Okasio Kortes Foto: Tanjug/AP

Američka političarka Aleksandrija Okasio Kortes je ponovo u akciji. Njena vrlo mlada, ali uspešna Twitch streaming karijera se nastavlja, ovoga puta sa još jednom Among Us sesijom.

Aleksandrija obično streamuje sa nekim ciljem međutim. Naime, svojim premijernim Among Us prenosom je želela da podstakne mlade gejmere da se politički angažuju i izađu na izbore. Njen poslednji stream je organizovan u dobrotvorne svrhe.

Osim što je sama po sebi ostvarila veliku popularnost među gejmerima, njenim prenosima se pridružuju i druge poznate internet ličnosti, kao što su xQc i Pokemane. Nedavno smo mogli da vidimo i kanadskog političara i parlamentarnog člana Džagmita Singa.

Posle uzbudljivog šestočasovnog prenosa, uspela je da prikupi preko 200 hiljada dolara zahvaljujući hiljadama gledalaca. Sav novac planira da donira u dobrotvorne svrhe.

Pored Among Us-a, naslova koji je apsolutno eksplodirao ovog leta, Aleksandrija je dosta pričala i o League of Legends-u, i o tome kako joj je ova moba ojačala političku karijeru i poboljšala mentalitet.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA