Blizzard najavio Hearthstone Crossroads turnir sa nagradnim fondom od $100,000

Blizzard je juče najavio Hearthstone Crossroads Inn-vitational turnir na kojem će se najpoznatija imena sa Twitcha i Youtube-a boriti za nagradni fond od $100,000.

  • 0
Foto: Blizzard Entertainment

Prošle je mnogo vremena otkada je Hearthstone profesionalna scena bila relevantna. Grandmasters je prešao na Youtube, zbog čega je ostao bez velikog broja gledalaca, a turniri sa velikim nagradnim fondom uglavnom budu samo za popularne strimere.

Ipak, baš zato što su retke situacije kada dobijamo ovakve turnire, ne treba da gledamo poklonu u zube. Na Hearthstone Crossroads Inn-vitational-u će se takmičiti 20 igrača, koji će biti podeljeni u dve ekipe, Camp Taurajo i Northwatch Hold. Na sledećem linku možete videti listu učesnika!

Pravila će biti malo drugačija u odnosu na klasične turnire, verovatno sa ciljem da dodatno promoviše novu ekspanziju. Igraće se klasičan standard format, ali će svi biti u obavezi da korsite bar 10 karata iz nove Forged in Barrens ekspanzije. To znači da ćemo verovatno viđati izmenjene verzije najpopularnijih špilova.

Nakon toga, svaki igrač će odigrati po dva BO3 meča protiv nekoga iz protivnike ekipe. Svako ko bude pobedio jedan meč, doneće svojoj ekipi jedan poen, a svako ko dobije sa 2-0, doneće čak 3 poena. Kada se svi mečevi odigraju, počinje runda koja se zove BARRENS BLITZ, što znači da će svi igrači morati da igraju Nozdormu-a u svom špilu. Takođe, svaki igrač koji izgubi okršaj, postaje Frenzied, što znači da u narednoj rundi osvaja duple poene.

Crossroads turnir počinje 21. aprila, a sve mečeve ćete moći da gledate preko Twitcha.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA