• 4

Najavljen spektakl u srcu Beograda

, Telegraf

Produkcijska kuća, Relog Media, koja je u vlasništvu Arena Sporta, je ovih dana najavila pravi spektakl za sve ljubitelje sporta budućnosti, koji će se održati početkom 2022. godine u Beogradu.

  • 4

Relod Media je nama do sada najbolje poznata po organizacija mnogih gejming događaja. Ipak, najviše su se probili na svetskoj Counter Strike sceni, gde već mesecima unazad organizuju brojne turnire, na kojima su podeljene novčane nagrade veće od 1,000,000 dolara.

Nažalost, zbog pandemije korona virusa, svi turniri su se igrali u onlajn formatu, ali to bi uskoro moglo da se promeni. Iako ne možemo da procenimo kako će sve funkcionisati za par meseci, u februaru 2022. godine biće organizovan veliki turnir u Beogradu na kojem će učestvovati pobednici svih 12 turnira koji će se do tada odigrati, kao i četiri ekipe sa specijalnom pozivnicom. Sama završnica turnira vrednog neverovatnih 250,000 dolara će se održati u prostorijama Relog Medie, zbog čega se nadamo da epidemiološka situacija neće sprečiti prisustvo navijača.

Ovo ipak ne bi bio prvi put da se u glavnom gradu odražava jedan ovakav događaj, pošto je Štark Arena bila domaćin već dva Svetska Counter Strike prvenstva, koja su privukla najbolje svetske igrače, kao i veliki broj gledalaca.

Relog Media je takođe nagovestila da možemo očekivati znatno veći broj ovakvih turnira kada se završi globalna pandemija virusa Covid-19.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rob Zombir

    Mi smo se u naše vreme igrali klikerima...

  • Kranp

    Sad kad izadju svi kao sa lanca..

  • marecsgo

    Relog je do sada odradio par lepih turnira. Nadam se da će dovesti navi da mogu s1mple da vidim

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima