• 0

Srbija bira predstavnike za Tekken 7 IeSF Svetski šampionat – Prijave su otvorene!

, Telegraf

Ukoliko ste ikada imali želju da predstavljate našu zemlju na internacionalnoj sceni, sada imate priliku tako nešto i da uradite! Igrate Tekken 7 i želite vaše znanje da prikažete na najvišem nivou? SESE vas poziva da se prijavite na prvi kvalifikacioni turnir za IeSF Svetski šampionat, koji će se održati već 4. jula!

  • 0

Kao i prethodnih nekoliko godina, IeSF ponovo okuplja najbolje Tekken reprezentacije na svetu. Nažalost, zbog pandemije virusa Covid-19, prethodne godine nismo imali prilike uživo da gledamo naše momke kako se takmiče, pošto se turnir odigrao online na regionalnom nivou. Srbiju je prethodnih godina predstavljao Vlada ”Cold Heart” Stanković i ove godine će biti veliko pitanje da li će iko moći da ga skine sa trona.

Nakon svih kvalifikacionih turnira, gleda se stanje na tabeli i takmičar sa najvećim brojem poena će imati priliku da predstavlja Srbiju na Tekken 7 Svetskom šampionatu. U slučaju da dva igrača imaju isti broj bodova gleda se međusobni skor. Pobednik kvalifikacija će imati priliku da predstavljaju našu zemlju na regionalnom turniru, odakle će najbolji leteti za Izrael, gde će se odigrati velika završnica!

Pravila kao i samu prijavu možete pronaći na sledećem linku ili u prilogu ispod.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima