≫ 

Poznati timski esport pružio dobrodošlicu Hrvatici Anji Janković - OSA

Rainbow Six Siege širi svoju postavu

  • 0
anja-janković-osa-rainbow-six-siege-ubisoft1 Foto: Ubisoft

Rainbow Six Siege je timski esport gde na raspolaganju imate veliki sastav likova sa različitim sposobnostima, koji dolaze iz svih delova sveta. Cilj igre je da eliminišete protivničku ekipu, ili, u zavisnosti od frakcije, rešite zadatu misiju, ili sprečite vaše protivnike u rešavanju iste.

Ubisoft je pružio dobrodošlicu novom članu Rainbow Six Siege porodice, Hrvatici Anji ''OSA'' Janković, koja stiže sa predstojećom operacijom Crystal Guard.

Osa je napravila svoj debi u kratkom video klipu, gde možemo da vidimo njenu jedinstvenu spravu, prozirni mobilni štit koji blokira neprijateljsku paljbu. Ova sposobnost je vrlo interesantna, s obzirom da je Osa zapravo napadač.

Njena uniforma je inspirisana klasičnim motivom šahovnice, sa sve hrvatskom zastavom, a u trejleru možemo da čujemo i njen glas, koji i te kako zvuči autentično.

Sve detalje o Osi i predstojećoj operaciji Crystal Guard saznaćemo u ponedeljak, 16. avgusta. Pratite Ubisoftovu operaciju na zvaničnom Rainbow Six Siege Twitch kanalu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA