Novi kripto sponzor donosi Fnatic-u 15 miliona dolara

Gotovo da nema esports organizacije koja ove godine nije sklopila partnerstvo sa jednom od platformi za razmenu kriptovaluta.

  • 0
Foto: fnatic

Kripto kompanije imaju sve ozbiljnije prisustvo u esportovima, a danas je još jedna organizacija dobila sponzora iz ove industrije. Fnatic i platforma za kriptovalute, Crypto.com, su objavili da će sarađivati u narednih pet godina, a britanska organizacija je prvi esports i globalni partner za kriptovalute sa kojim Crypto potpisuje ugovor.

Platforma već sarađuje sa velikim sportskim brendovima kao što su UFC, Formula 1, Serija A, NHL timom Montreal Canadiens i Paris Saint-Germain-om. Partnerstvo će omogućiti da Fnatic i Crypto obožavaocima ponude nagrade i iskustva ”koja novac ne može kupiti”, a korisnici Crypto platforme će moći da nabave robu esports organizacije i ekskluzivne Fnatic kripto tokene (NFT), finansijsku pismenost i edukaciju o kriptovalutama za one koji tek ulaze u ovaj svet.

Logo kompanije će se nalaziti na dresu u predelu ramena, a Crypto će raditi sa Fnatic-om na raznim drugim aktivacijama, kao što su brendirana iskustava u igri i uživo događaji. Nekoliko esports organizacija kao što je TSM, Astralis, Natus Vincere i Virtus Pro su se već priključili trendu saradnje sa kripto kompanijama, tako da je Fnatic još samo jedna u nizu.

Baš kao što je i Fnatic poznat u esports krugovima, tako je i Crypto.com u svetu kriptovaluta, a dostupan je u preko 30 zemalja širom sveta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA