≫ 

Valorant First Strike: Riot organizuje novi internacionalni turnir

Riot nastavlja da testira esport vode sa svojim poslednjim naslovom.

  • 0
valorant-ftw-1

Foto: Riot Games

Nakon što je postigao veliki uspeh sa svojim prvim Ignition Series turnirom, Riot je odlučio da nastavi istim putem i poveća ulagenje u rastući ekosistem esporta. Kompanija nastavlja da razvija strategiju koja bi trebala da učini Valorant igrom najboljoj u svojoj klasi. Novi turnir će biti organizovan kompletno od strane Riot-a a svi igrači iz bilo kog kraja sveta imaće šansu da budu krunisani kao šampioni. First Strike će biti niz globalnih turnira, sastavljenih od regionalnih finala koje će se održati širom sveta. Serija regionalnih kvalifikacija će kulminiriati regionalnim finalom u organizaciji Riot-a. Igrači koji imaju 16 i više godina i rangirani su Immortal 1, imaju pravo učešća na kvalifikacijama tako da je vreme za zagrevanje i skupljanje ekipe.

Regionalne kvalifikacije se očekuju u drugoj polovini oktobra a tačne detalje dobićemo u nekoj od narednih nedelja. Svi najbolji organizatori imaće priliku da učestvuju u ovom globalnom spektaklu a regioni su podeljeni na Severnu Ameriku, Evropu, CIS, Turska, Azija, Okeanija, Brazil i Bliski Istok. Osam timova će se naći na vrhu njihovih regiona u periodu između 3-6 decembra. Čitav događaj igraće se isključivo preko interneta. Srećno!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA