• 0

Cloud9 kompletirao svoj Valorant sastav

, Telegraf

Organizacija je našla petog igrača a sa njim su došli i novi generalni menadžer i trener.

  • 0

Cloud9 Blue, Valorant divizija poznate američke organizacije zvanično je potpisala Sona ''Xeta'' Seon-Hoa, koji je postao peti igrač sastava, a zajedno sa njim došli su i novi trener ekipe Jun ''Autumn'' Eu-Teum i generalni menadžer Sengven ''Robin'' Li. Xeta kao i mnogi Valorant igrači dolazi sa profesionalne CS:GO scene.

Koreanac je već veteran Counter-Strike scene,  a igrao je za TYLOO i MVP PK, i spreman je da debituje kao Valorant igrač za Cloud9 Blue. Odluka igrača ne predstavlja ozbiljno izenađenje jer je Xeta već odigrao probni turnir sa ekipom ovog meseca, NSG Winter Championship, a organizacija je izgleda zadovoljna njegovom igrom iako je imao problema sa konekcijom, jer je igrao iz Koreje.

Što se tiče ostalih pojačajanja, trener Autumn dolazi iz PUBG profesionalne sredine, a novi menadžer Robin je prethodno vodio četri tima od kojih je jedan Cloud 9 Rainbow Six tim. Xeta i Autumn su i dalje u Koreji, i čekaju da se obrade njihove vize, pa još uvek ne možemo znati da li će stići u Sjedinjene Države kako bi igrali na Valorant Champions Tour-u, koji bi trebao danas da krene za severnoameričku regiju.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima