≫ 

Mališan dominira u pucačini

Mladi gejmer ima samo 5 godina.

  • 0
Gejming, esport, igranje igrica Foto: Shutterstock

Na internetu se nedavno pojavio video klip 5-godišnjeg dečaka koji je definitivno na putu da postane profesionalni esportista. Mališan je pokazao neverovatnu veštinu u popularnoj pucačini Valorant, pobedivši 4 druga igrača potpuno sam.

Situacija kada uspete da samostalno pobedite skoro čitav protivnički tim je sama po sebi dovoljno retka i teška, a kamoli za 5-godišnjaka. Osećaj je u svakom slučaju fenomenalan, posebno ako u tom momentu uspete da preokrenete tok čitavog meča.

Slično Counter Strike-u, i Valorant je taktička pucačina gde u okršaj ulaze 2 ekipe od po 5 igrača. Jedna od razlika je što u Valorantu možete da birate različite likove, ili ''agente'', od kojih svaki ima unikatan arsenal sposobnosti. Mališan, koji je na internetu poznat kao Foopa, je igrao agenta po imenu Reyna.

Foopa se našao u izuzetno nezgodnoj situaciji, kada je u jednoj rundi ostao potpuno sam protiv 4 protivnika. U potpuno neočekivanom preokretu, 5-godišnjak je uspeo sve da ih nadvlada i osvoji rundu za svoju ekipu.

Gledajući partije na njegovom strimu, može se reći da Foopa ima svetlu budućnost u svetu esporta.

Da li vi poznajete nekog mališana koji je ovako dobar u igrama?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA