≫ 

Novi ukusi za trpezom: topla salata od crvenog kupusa

Mnogo je ukusniji od svog zelenog "kolege", ali nemamo naviku da ga spremamo: crveni kupus.

  • 0

Za dve osobe, isecite oko 300g crvenog kupusa kao za kupus salatu (možda malo krupnije).

U tiganj 1 kašiku susamovog ulja, pa na njemu izdinstajte kupus tek da omekša. Posolite ga i stavite mao malo belog bibera ili čilija u prahu. Ukrasite susamom ili crnim susamom pa servirajte uz meso.

Kako da iseckate luk ako ste početnik (VIDEO)

ŠTA DANAS ZA KLOPU: Goveđi paprikaš kakav do sada niste probali (VIDEO) (RECEPT)

Pravite varijacije na ovu ideju! Stavite soja sos umesto soli. Ili menjajte vrste ulja/masti ili dodajte lešnike umesto susama. Ako servirate ovaj prilog uz pačije meso ili zeca, dodajte u kupus i kašiku meda - istaćiće ukus mesa.

Foto: Pixabay.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA