≫ 

Zdraviji domaći čips s parmezanom

Uz rernu i malo truda, čips ne mora više da bude sinonim loše hrane.  

  • 0

Sastojci:

- 4 veća krompira

- kašika otopljenog putera

- 3 kašike rendanog parmezana

- prstohvat mlevene paprike

- so i biber po ukusu

Priprema:

Krompir oljuštite i isecite na tanke kolutove. Prelijte kolutiće otopljenim puterom i poređajte ih na pleh obložen papirom za pečenje. Pospite preko krompira parmezan, papariku, so i biber.

Pecite čips u rerni zagrejanoj na 220 C dok lepo ne porumeni.

Foto-ilustracija: pixabay.com

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA