• 0
 ≫ 

Crveni punjeni šampinjoni

 ≫ 

Kao predjelo ili glavno jelo – za svaku priliku

  • 0

Sastojci:

- 15 kapica od većih šampinjona

- 150 g sira
- 1 manja šargarepa
- 100 g suvog mesa ili šunke
- 2 jajeta
- 2 kašike prezli
- malo soli
- 50g sitno seckana pečena, oljuštena paprika ili suvi paradajz iz teglice

U odgovarajućoj posudi sjediniti sir, jaja, šargarepu, koju ste prethodno najsitnije izrendali i sitno seckano suvo meso. Šampinjone oprati i odstraniti im drške. U svaki šampinjon staviti malo prezli, zatim puniti filom. Peći u zagrejanoj rerni na 200 °C oko 30 minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima