• 0

POSNO! Kupusnik od tankih kora i pirinča

Da li znate da kiseli kupus ne služi samo za salatu i sarme?

  • 0

Sastojci:
- 500 g gotovih tankih kora za pitu

- jedna veća glavica kiselog kupusa
- so
- biber
- ulje
- pola šolje obarenog pirinča
Priprema:
Kiseo kupus oprati i iseckati sitno. Staviti ga na ulje da se dobro dinsta. Kada je izdinstan(omekšao) posoliti, ako treba dodati mlevenog bibera po ukusu i obaren pirinač.
U podmazan pleh ređati kore. Svaku koru poprskati sa malo ulja, a svaku treću filovati. Poslednji red treba da budu kore. Pitu iseći na parčad i preliti je sa mešavinom ulja i malo vode. Peći na umerenoj temperaturi dok ne porumeni.
(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima