≫ 

Begova čorba sa bamijom

Ako do sada niste spremali bamiju - probajte, nećete se pokajati!

  • 0

Sastojci:

- 1/2 kg kokošjeg mesa

- 200 g šargarepe

- koren celera i peršuna

- 50 g bamije (vrsta mahunarke)

- 20 g pirinča

- 2 dl pavlake

- 3 žumanca

- sok od limuna

- so

Priprema:

Meso i povrće stavite u vodu, posolite i skuvajte. Kada je gotovo, supu procedite, povrće i meso isecite na kocke i ponovo vratite u supu. Stavite na vatru i dodajte kuvani pirinač i bamiju. Pre serviranja u čorbu dodajte pavlaku i žumanca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA