4

Jako je VAŽNO koji tiganj koristite za pripremu hrane!

Dobar izbor tiganja je ključan za pripremu jela!

SAVET izbor tiganja
Foto-ilustracija: pixabay.com

Svi znamo da se u tiganju mogu pržiti šnicle, krmenadle, kobasice i mnoge druge namirnice. Ali, da li znamo koji su tiganji najbolji?

Generalno gledano, najbolji su oni, teški, liveni, kao i oni obloženi nekim materijalom na koji se hrana ne lepi, pa možete da pržite meso skoro bez masnoće.

U tom slučaju nemojte da koristite metalne viljuške i špatule, koje mogu izgrebati i uništiti taj premaz, već meso okrećite i vadite drvenim ili silikonskim priborom.
Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:

(Telegraf.rs)

Tagovi: drveni ili silikonski pribor, Tiganj

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Komentari (4)
Poređaj komentare:
  • L
    Ljudmila

    Imam tiganj, koji je oblozen titanijumom, skup je, ali nije mi zao potrosenih para, jer u njemu pecem cak i hleb. Rernu jako retko upotrebljavam, u njemu se sve pece na plotni.Sa keramickim tiganjem nenam najbolje iskustvo, jer se uglavnom prodaju oni sa vrlo tankim ptemazom keramike, pa se lako ostecuju. Najbolje sudove ima jedna zena na Kalenicu, nemack i su i odlicni, a takode i cena. Isprobano

Napravite savršen preliv za svaku salatu uz pomoć proste formule

Šećerne bombone za čaj oduševiće sve vaše goste

Isprobajte najbolji domaći preliv za salatu bez šećera i štetnih konzervansa

Zdravi čokoladni humus je recept koji smo čekali ceo život

Ovo je jedini način da skuvate savršena jaja i da napokon budete zadovoljni

Slatke kokice sa cimetom i vanilom koje će svi obožavati

Ovo je najjeftinije i najbolje ulje za pohovanje hrane

Sve vreme držite nož pogrešno kada nešto seckate - ovo je pravi način

5 zdravih zamena za brašno koje će vam pomoći da smršate bez odricanja od pice i palačinki

Oljuštite kuvano jaje za samo nekoliko sekundi bez ikakvog pomagala (VIDEO)

Jaja u marinadi su idealno jelo za sve koji žele da smršaju

Spremite savršeni argentinski sos sa testeninom i mesom od zelenih listova šargarepe

Ulje ili mast: Evo šta pečenom krompiru daje najbolji ukus

Napravite domaći pesto sos: Jeftiniji, zdraviji i ukusniji od onog kupljenog u prodavnici

Kako da pravilno pripremite domaće kobasice?

Dva brza namaza za zdrav i ukusan doručak (VIDEO)

President maslaci – za raskošan ukus vaših specijaliteta

President pavlaka za kuvanje – neizostavan sastojak prazničnih specijaliteta

Zamašćene pločice u kuhinji i zapušena sudopera. Šta činiti?

Kako da odaberete sir za jela koja se termički obrađuju?

Kako se najlakše ljušti paradajz?

/
<% galerijaAlt  %>

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima