Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ljudmila
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ljudmila

    10. februar 2017 | 16:24

    Imam tiganj, koji je oblozen titanijumom, skup je, ali nije mi zao potrosenih para, jer u njemu pecem cak i hleb. Rernu jako retko upotrebljavam, u njemu se sve pece na plotni.Sa keramickim tiganjem nenam najbolje iskustvo, jer se uglavnom prodaju oni sa vrlo tankim ptemazom keramike, pa se lako ostecuju. Najbolje sudove ima jedna zena na Kalenicu, nemack i su i odlicni, a takode i cena. Isprobano

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA