Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sara
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sara

    17. februar 2017 | 10:52

    Poznsto je i utvrdeno, da beli hleb nema nijakve vrednosti, a goji, i vruc nije niti zdrav. Hleb od raznih vrsta integralnog brasna je mnogo ukusniji, zdraviji i posto se ne pravi s kvascem, manja kolicina je zasitnija. Davala sam nekoliko puta odlican recept, jednostavan i ukusan, ali nece da ga stampaju. Pisu svasta, a ovako dobru i korisnu stvar, neznam zasto nece. Moracu da recept stampam negde drugde, sve sto znam iz iskustva da je dobro, uvek zelim da podelim sa onima, koji to zele.Pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA