Komentari

  • Sal

    17. maj 2017 | 10:30

    Nevidjena glupost

  • Teslina naslednica

    16. maj 2017 | 16:33

    U tiganj staviti kasiku masti i razmazati ravnomerno, dodati jaja, iseci kolutove paprike, posuti zacin, poklopiti i staviti na hladnu ringlu, zatim ukljuciti ringlu i posle par min. skloniti, jaja ce biti ravnomerno isprzena, nece se lepiti za tiganj.

  • Johan

    14. maj 2017 | 00:28

    Ja pržim na masti.

  • sasa

    13. maj 2017 | 21:02

    ja przim bez ulja pa moram da okrenem , mada je ovako sladje.

  • UUUUU

    13. maj 2017 | 17:12

    Ovo jos ne cuh!

  • snezana

    13. maj 2017 | 10:04

    Jaje na oko se ne pece jaje se przi i odozgo se kasikom sipa vrelo ulje u kom se przi jaje a nikako se jaje na oko pece sa obe strane to je greska

  • Тутор

    12. maj 2017 | 21:07

    Какво уље, оно је штетно. Маст је закон, плус што се јаје не залепи за тигањ.

    • 13. maj 2017 | 06:25

      Marko

      @Тутор

      Ulje nije štetno za prženje dok god ne dimi, mast za tvoju informaciju sadrži loš holesterol koji izaziva kardiovaskularne probleme, a u najgorim slučajevima može i da ubije čoveka. Biljna rafinisana ulja, posebo ulje semenki grožđa je najzdraviji izbor za prženje.

  • Banja Luka

    12. maj 2017 | 20:36

    Pa koliko pece jaja, 10 min. Otklopi,zaklopi, otklopi pa zaklopi. A sve po dva minuta. :-)

  • Dare

    12. maj 2017 | 20:26

    To su przena jaja,jaje na oko se pece sa obe strane..

    • 12. maj 2017 | 23:49

      Endokin

      @Dare

      Tacno tako, uporno svi lupaju minuse, moj komentar cak nisu ni hteli da objave na nekom drugom sajtu. U originalnom izvornom receptu za jaje na oko, ono se pece sa obe strane i to tako da kada se prevrne onda se i pritisne i zumance se zapece tj. ne ostaje zivo. Taj izvorni recept za jaje na oko prikazivali su u jednoj naucnoj emisiji na televiziji, ali eto na internetu ga nema jer postoje milioni zaludjenika koji ce evo lupati minuse i na ovaj moj komentar.

    • 13. maj 2017 | 06:27

      Nikola

      @Dare

      Jaje na oko je dobilo naziv po tome što žumance izgleda kao oko. Ako pržiš sa obe strane nema oka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA