≫ 

Slane kuglice od pilećeg belog mesa i sira

 ≫ 

Kad ih na kraju uvaljate u parmezan - ličiće na poznate "rafaelo kuglice"!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dr.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Maki

    06. septembar 2018 | 17:03

    Vrh! Ja sam odmah danas spremila ,samo sa većom gramazom ,jer je bas malo ovako, inače mislim da do jutra neće ostati ništa 😄

  • Dr.

    06. septembar 2018 | 10:02

    Ovo mora da je dobro kao meze ! " Rafaelo " i pivo uz utakmicu ! Hvala za recept !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA