• 0

Savijača od kiselog kupusa s pečenom paprikom

Umesto standardnog kiselog kupusa kuvanog s mesom - probajte ovaj korejski recept!

  • 0

Sastojci:

- 1 glavica kiselog kupusa

- 6 pečenih paprika (oljuštenih i očišćenih)
- krupno tucana mlevena paprika
- ulje

Priprema:

Razdvojiti listove kiselog kupusa, isprati po potrebi (da bude blag). Očistiti ih od žila (voditi računa da se ne proseče list) i složiti na tanjir. Položiti dva lista kupusa da se malo preklope, posuti ih tucanom paprikom, pouljiti pa, ponovo red kupusa, tucana paprika, ulje pa na kraju red kupusa. Preko kupusa u sredinu staviti očišćenu, pečenu paprika i sve urolovatu u čvrst rolat.  Iseći ostrim nožem na debljinu od oko 2-3 cm, pa poslužite.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima