Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jelka

    24. septembar 2017 | 01:01

    Imam jednostavniji recept Jabuke oljustitiniseci na cetvrtine, staviti u okrugli pleh premazan sa malo ulja, ili putera.Jabuke ovlas posuti sa mslo secera. Umutiti patispanj odbdva do tri jajeta, vanil secerom i brasnom, koliko jaja. Toliko kasika brasna. Preliti testo preko jabuka, pa peci u rerni na 200 st. Mogumi jabuke da se prethodno ispeku, pa se onda prelije testom i pece desetak minuta. Ohladeno prevrnuti na veci tanjir, moze se ukrasiti slagom.

  • Deni

    10. septembar 2017 | 07:06

    Jel slatka ili kisela pavlaka???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA