Komentari

  • ceca001

    2. oktobar 2017 | 10:57

    U brauni se ne stavlja prasak za pecivo. Zato izgleda i ima ukus kao patišpanja. On treba da bude socan i lepljiv kolac sa bogatim ukusom cokolade.

  • Kale

    28. septembar 2017 | 08:58

    Класичан патишпањ, умућена жуманца додати беланцима.

  • hm

    22. septembar 2017 | 12:11

    Zumanca ne idu logicno

  • Duki

    19. septembar 2017 | 13:28

    Zaboravili ste da napisete sta radimo sa zumancima jel idu u kolac ili ne ko zna nek napise?

    • 22. septembar 2017 | 13:20

      SN

      @Duki

      Mislim da idu i zumanca, pravim slican cokoladni kolac.

  • Jelka

    18. septembar 2017 | 15:47

    A zumanca?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA