Komentari

  • љиљана

    24. februar 2018 | 22:54

    Грци праве баклаву без јаја, посну. Наше све мрсне. Ми нисмо у стању посне да направимо?

  • plavi safir

    23. februar 2018 | 13:04

    Ovo je recept za neku baklavu, koju ja znam kao Jovina pita. Izvrsna jeste ali u pravu baklavu idu samo šećer, orasi, kore za baklavu i voda za sirup.

    • 4. mart 2018 | 10:26

      KraljBodin

      @plavi safir

      To je prava baklava samo ono sto ste naveli kao sastojke, nikakvi grizovi jaja i slicno.

    • 8. mart 2018 | 02:48

      Gagi

      @plavi safir

      E ti bas znas da je pravis, a tek ovi sa jajima i jogurtom i vrucim prelivom, kako ne...evo ja mojoj zeni i deci pravim ovako: ako uzmete 500 g kore, prvo prokuvajte tj.napravite sirup 800/800 g secer-voda i to stavite da se hladi, pripremite 150g ulja i 100 g putera sjedinite to malo razgrejte za premazivanje, 300g mlev.oraha i 100 g seckanih, nadji odgov.tepsiju podmazi, stavi 3 kore u dnu,stavi te izmesane orahe/ne sve po malo da imas do kraja/pa opet koru,premazi, opet orasi i sve tako zadnju koru ne mazi, u onaj sirup koji se prohladio dodaj pola lim.soka promesaj, gledaj tamo da ti ne zagori prvo na 150 step.posle 15min.pojac.na 250 i jos 10/15 min.gotovo, preli onim sirupom i posle seci na dijamante i to je najbolja baklava

  • Ja

    23. februar 2018 | 13:04

    Nisam je pojeo godinama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA