GIGATRON: Texet tablet odličnog kvaliteta i performansi po neverovatnoj ceni

Sa ekranom od sedam inča koji garantuje odličnu preglednost u svim situacijama, metalnim kućištem i vrlo dobrim hardverom ovaj tablet se izdvaja od konkurenciji kako po kvalitetu tako i po ceni koja iznosi 11.990 dinara

  • 0

Tableti Texet, koji su se nedavno pojavili i kod nas na tržištu u Gigatronu su već na akciji. Texet TM-7043XD je tablet od sedam inča, a njegova cena trenutno iznosi 11.990 dinara. Uz njega na poklon dobijate i memorijsku karticu od 8 gigabajta, a vrednost poklona je 950 dinara.

Ovaj model poseduje procesor sa dva jezgra koji radi na 1.5 GHz, jedan gigabajt RAM memorije, osam gigabajta memorije za skladištenje podataka koje se može proširiti memorijskom karticom. Takođe ima dve kamere, jednu za video čet, i drugu na pozadini koja ima dva megapiksela. Uz njega dobijate i kožnu futrolu koja može poslužiti i kao postolje.

Ekran je veličine sedam inča, i napravljen je u IPS tehnologiji koja omogućava široki ugao gledanja, i udobno korišćenje čak i na jakom suncu gde ima odličan prikaz boja. Texet TM-7043XD radi na 4.1 verziji Androida.

Kućište ovog modela je metalno što ga izdvaja od konkurencije, jer je većina drugih u ovom cenovnom rangu napravljena od plastike.

Odličan odnos cene i kvaliteta pa vam toplo preporučujemo da posetite neku od najbližih Gigatron radnji ukoliko razmišljate o nabavci novog tableta. Za kupovinu na rate za iznose do 60.000 dovoljna vam je lična karta. Više informacija možete dobiti pozivom besplatnog Call Centra na 0800 30 40 50 ili posetite sajt Gigatron.rs

Čekamo vas na preko 20 lokacija širom Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA